Bine aţi venit Vizitator!
Autentificare
  • Autentificare
    Închide
  • E-mail:
  • Parola:
  • Sunt utilizator nou!

  • Coşul conţine

    Coşul Dvs. este gol

Contact » Despre noi

Cine suntem?

SC WBI DATA SRL a fost infiintata in 1992 si a reusit sa se impuna pe piata ca fiind una dintre cele mai competitive firme din domeniul it&c si service-ului . Standardele de calitate pe care ni le-am autoimpus, ne permit sa ramanem pe pozitiile fruntase ale uneia dintre cele mai dinamice piete din Romania, cat sa ne si imbogatim portofoliul de clienti, atat in sectorul de stat, cat si in cel privat. 

Ce facem?

Principalul domeniu de activitate este cel al vanzarii echipamentelor de tehnica de calcul si birotica, consumabilelor imprimantelor, copiatoarelor, multifunctionalelor, faxuri-lor, vanzarea de computere si componente tehnica de calcul, proiectarea si executia de retele intranet, oferirea de solutii integrate in domeniile birotica si IT,serviceul tuturor echipamentelor comercializate si asigurarea mentenantei functionari echipamentelor. 
Service-ul este asigurat de o echipa de ingineri de service certificati de furnizori, cu peste 25 ani de experienta in domeniu. 

24-Hour On-site Hardware Service

8x5 presupune deplasarea la sediul beneficiarului în maxim 24 de ore de la momentul semnalării defecţiunii , 5 zile pe săptămână de la 8.00 AM la 4.00 PM, excluzând sărbătorile legale. 

Servicii de asigurare mentenanţă

Presupune verificarea periodică a întregului sistem informatic atât din punct de vedere hardware cât şi din punct de vedere software pentru a preintampina apariţia unor eventuale defectiuni. Periodicitatea poate fi lunară, trimestrială, semestrială în funcţie de mediul şi gradul de exploatare a sistemului informatic. 

Beneficii:

- minimizează perturbarea activităţii unei companii prin reducerea timpilor de nefuncţionare a mediului informatic 
- elimină costurile neprevazute al defecţiunilor hardware în timpul perioadei de garanţie 

Misiune

"implementarea solutiilor la cheie care sa satisfaca cele mai exigente cereri a clientilor nostri”. 

Viziune

Datorita solutiilor si serviciilor noastre de calitate, datorita puterii noastre de a ne adapta la cerintele clientilor, am devenit intr-un timp relativ scurt, una dintre cele mai apreciate companii din domeniul nostru de activitate. Nu o spunem noi, o spun clientii nostri. 

Valori

1.Orientarea catre client

La baza fiecarei interactiuni cu clientii nostri stau respectul si loialitatea fata de acestia, fapt ce permite dezvoltarea unor relatii durabile si de incredere. 

2. Orientarea catre rezultate

Folosirea in activitatea de depanare numai a pieselor de schimb originale si respectand normele de calitate ale producatorilor este o garantie a rezultatelor pe care le obtinem. 

3. Calitatea serviciilor

Solutiile si serviciile pe care le propunem vin in intampinarea nevoilor clientilor nostri si sunt perfect adaptabile cerintelor acestora. 

4. Respectarea angajamentelor

Ne place sa ne respectam promisiunile si angajamentele. Ne place sa se puna baza pe noi si sa construim relatii solide si durabile cu clientii nostri. 

5. Experienta

Echipa noastra este formata din oameni care au peste 15 ani de experienta in domeniu, care sunt dedicati si pasionati de meseria lor. Procesul de invatare este continuu, drept dovada existand diplomele cu recunoastere internationala pe care tehnicienii nostri le-au obtinut in urma cursurilor absolvite.

 


 
 
 

Categorii recent vizualizate

Nu aţi vizionat o categorie

Produse recent vizualizate

Nu aţi vizionat nici un produs

Copyright © 2011, wbi-data.ro, toate drepturile rezervate
Design: Refero Group